Jelikož chceme, aby našim strávníkům u nás stále chutnalo, pozvali  jsme si v úterý 15. listopadu na pomoc odborníka, šéfkuchaře Vítka Kudrnu, aby nám trochu poradil s méně oblíbenými jídly, jako jsou luštěniny a ryby.
Mírnou nervozitu z toho, co nás vlastně vůbec čeká, okamžitě rozptýlil svou pozitivní energií sympatický pan kuchař hned po svém příchodu. Celý den se kuchyní nesl smích, a přestože celé menu pro nás znamenalo opravdu hodně práce, nakonec jsme si vaření pod jeho vedením užili a dozvěděli jsme se mnoho zajímavých rad a dalších fíglů.
Společně jsme dětem uvařili lilkovou polévku, jako hlavní chod hovězí chilli con carne s chlebem nebo grilovaného okouna nilského s omáčkou z pečených paprik a rajčat s americkým bramborem.
Věřím, že si děti alespoň trochu pochutnaly a užily si úterní oběd stejně jako my v kuchyni.
Petra Bezuchová, vedoucí školní jídelny